instagramBanner

gna

gna

gna

gna

Νέα τεχνική αυξητικής των χειλέων Step by Step Φ (phi) TechniqueΑυξητική στήθους - The Soft Touch Technique

gna

imcas 2018

aspsMembership
The Cutting Edge 2015
Διεθνείς Επιτυχίες

Κλείστε Ραντεβού

και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να το επιβεβαιώσει.

Περισσότερα...

Επιστημονική δραστηριότητα

Η στήλη αυτή δημιουργείται για τον φιλέρευνο επισκέπτη που επιθυμεί να παρακολουθήσει την επιστημονική μας πορεία, όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα από:

 1. Παρουσιάσεις, διαλέξεις, συμμετοχές σε παγκόσμια, διεθνή και ελληνικά συνέδρια της ειδικότητας μας
 2. Δημοσιεύσεις στα εγκυρότερα περιοδικά της Πλαστικής και Αισθητικής  Χειρουργικής.
 3. Εμφανίσεις μας στην τηλεόραση

Οι χρονιές 2010-2011 χαρακτηρίζονται από δύο σημαντικά γεγονότα:

 1. To Mega Channel για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα αναλαμβάνει να πληροφορήσει συστηματικά το ελληνικό κοινό για θέματα πλαστικής χειρουργικής. Το αποτέλεσμα ήταν 12 εκπομπές μέσα σε 8 μήνες. Δείτε τα videos. Καλύψαμε θέματα όπως:
 2. Αυξητική στήθους
 3. Διαλέγοντας μέγεθος στην αυξητική στήθους
 4. Ασυμμετρία μαστού
 5. Σωληνωτός μαστός
 6. Μεταφορά λίπους
 7. Τεχνική Sfumato: Συνδυασμός Botox και υαλουρονικού για την αναζωογόνηση του προσώπου. Αυτή η τεχνική παρουσιάστηκε πρώτα στο Mega και μετά στο Παρίσι τον Ιανουάριο του 2011.
 8. Παχύσαρκος ασθενής και πλαστική χειρουργική
 9. Ανόρθωση μαστού
 10. Τα τέλεια χείλη
 11. Ρινοπλαστική
 12. Ο χρυσός αριθμός
2.Παρουσιάσεις, διαλέξεις, και συμμετοχές σε Ελληνικά, Διεθνή και Παγκόσμια συνέδρια.

Λιπογλυπτική με χρήση Ραδιοσυχνοτήτων σε λαιμό και περίγραμμα προσώπου - PRS

Η εργασία των πλαστικών χειρουργών κ. Κεραμίδα και κ. Ροδοπούλου έγινε αποδεκτή από το πολύ αυστηρό στην επιλογή, παγκοσμίου κύρους επιστημονικό περιοδικό PRS (Plastic and Reconstructive Surgery) για δημοσίευση. Το θέμα έχει σχέση με τη λιπογλυπτική του λαιμού και του περιγράμματος του προσώπου και ο ακριβής τίτλος είναι ‘’ Radiofrequency-assisted Liposuction for Neck and Lower Face Adipodermal Remodeling and Contouring ‘’ δηλαδή "Λιπογλυπτική με χρήση Ραδιοσυχνοτήτων στο λαιμό και στο περίγραμμα του προσώπου."

Το PRS είναι το πλέον καταξιωμένο και έγκυρο παγκόσμιο περιοδικό στην Πλαστική Χειρουργική. Στόχος του περιοδικού είναι να ενημερώνει τον πλαστικούς χειρούργους της παγκόσμιας κοινότητας, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν στο χώρο της αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής.

Δείτε την εργασία ΕΔΩ

 

Διεθνές Συνέδριο Αισθητικής Χειρουργικής ISAPS 2016, Kyoto Japan

kioto-Japan

Ο κ. Κεραμίδας από τις 23 έως 27 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται, κατόπιν προσκλήσεως, στο Κιότο της Ιαπωνίας, όπου θα διεξαχθεί το 23o Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, υπό την αιγίδα του ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery). Πρόκειται για το μεγαλύτερο συνέδριο αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και το πιο έγκυρο σε παγκόσμια κλίμακα. Το συνέδριο αυτό πραγματοποιείται ανά διετία και συμμετέχουν περισσότεροι από 2500 αισθητικοί πλαστικοί χειρουργοί από όλο τον κόσμο.

Η συμμετοχή σε ένα τέτοιο συνέδριο, κατόπιν προσκλήσεως, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και δίνει κύρος παγκόσμιας εμβέλειας. Συγκεκριμένα ο κ. Κεραμίδας θα πραγματοποιήσει δύο νέες διεθνείς επιστημονικές παρουσιάσεις που αφορούν μία νέα τεχνική για την επέμβαση της κοιλιοπλαστικής "A 5 Steps No Drain Technique Based in Progressive Tension Sutures for High Definition Abdominoplasty. A Review of 173 Cases" καθώς και μία νέα τεχνική διόρθωσης του σωληνωτού μαστού "One Stage Correction of Hypoplastic Tuberous Breast with the Muscle Splitting Dual Plane Breast Augmentation Technique and the Northwood Index"

 

American Society of Plastic Surgeons

Ο κ Κεραμίδας Ευάγγελος κατόπιν προσκλήσεως έγινε μέλος του American Society of Plastic Surgeons.

Περισσότερα

 

ISAPS Course 2016, Μύκονος 2-4 Ιουνίου

isaps2016after

Στο πανέμορφο νησί της Μυκόνου πραγματοποιήθηκε το πιο ενδιαφέρον συνέδριο πλαστικής χειρουργικής των τελευταίων δύο χρόνων. Σ' αυτό παρουσίασαν τις εργασίες τους και τις έρευνές τους πάνω σε θέματα αισθητικής χειρουργικής τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα της παγκόσμιας κοινότητας των αισθητικών πλαστικών χειρουργών. Ήταν μεγάλη μας τιμή να συμμετέχει ο κος Κεραμίδας ως ένας από τους επίσημους Έλληνες ομιλητές σ' αυτό το πολύ επιτυχημένο συνέδριο. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές του συνεδρίου που είχαν την καλοσύνη να μας προσκαλέσουν.  

Η εργασία που παρουσιάστηκε από τον κ Κεραμίδα είχε τίτλο “Planning augmentation mastopexy: A review of 255 cases and proposed algorithm”

Περισσότερα