instagramBanner

gna

gna

gna

gna

Νέα τεχνική αυξητικής των χειλέων Step by Step Φ (phi) TechniqueΑυξητική στήθους - The Soft Touch Technique

gna

imcas 2018

aspsMembership
The Cutting Edge 2015
Διεθνείς Επιτυχίες

Κλείστε Ραντεβού

και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να το επιβεβαιώσει.

Περισσότερα...

Επιστημονική δραστηριότητα

Η στήλη αυτή δημιουργείται για τον φιλέρευνο επισκέπτη που επιθυμεί να παρακολουθήσει την επιστημονική μας πορεία, όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα από:

 1. Παρουσιάσεις, διαλέξεις, συμμετοχές σε παγκόσμια, διεθνή και ελληνικά συνέδρια της ειδικότητας μας
 2. Δημοσιεύσεις στα εγκυρότερα περιοδικά της Πλαστικής και Αισθητικής  Χειρουργικής.
 3. Εμφανίσεις μας στην τηλεόραση

Οι χρονιές 2010-2011 χαρακτηρίζονται από δύο σημαντικά γεγονότα:

 1. To Mega Channel για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα αναλαμβάνει να πληροφορήσει συστηματικά το ελληνικό κοινό για θέματα πλαστικής χειρουργικής. Το αποτέλεσμα ήταν 12 εκπομπές μέσα σε 8 μήνες. Δείτε τα videos. Καλύψαμε θέματα όπως:
 2. Αυξητική στήθους
 3. Διαλέγοντας μέγεθος στην αυξητική στήθους
 4. Ασυμμετρία μαστού
 5. Σωληνωτός μαστός
 6. Μεταφορά λίπους
 7. Τεχνική Sfumato: Συνδυασμός Botox και υαλουρονικού για την αναζωογόνηση του προσώπου. Αυτή η τεχνική παρουσιάστηκε πρώτα στο Mega και μετά στο Παρίσι τον Ιανουάριο του 2011.
 8. Παχύσαρκος ασθενής και πλαστική χειρουργική
 9. Ανόρθωση μαστού
 10. Τα τέλεια χείλη
 11. Ρινοπλαστική
 12. Ο χρυσός αριθμός
2.Παρουσιάσεις, διαλέξεις, και συμμετοχές σε Ελληνικά, Διεθνή και Παγκόσμια συνέδρια.

IMCAS Παρίσι 2016

paris

Mommy Makeover: Συνδυασμός πολλών χειρουργείων για να μεταμορφώσουν την γυναίκα που έχει γεννήσει

Ο τίτλος της παρουσίασης είναι

Mommy Make Over : Combined Breast Surgery and Abdominoplasty. Δείτε εδώ το abstract

Διαβάστε περισσότερα για το Mommy Makeover ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα για την κοιλιοπλαστική ΕΔΩ

 

11ο Πανελλήνιο συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής στη Θεσσαλονίκη

Κατόπιν προσκλήσεως της επιστημονικής επιτροπής του 11ου Πανελλήνιου συνεδρίου Πλαστικής Χειρουργικής στη Θεσσαλονίκη ο Κος Κεραμίδας:

1) Συμμετείχε σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα "Διορθώνοντας προβλήματα μετά την αυξητική του μαστού"

Ο Κος Κεραμίδας παρουσιάσε χειρουργικές διορθώσεις προβληματικών αποτελεσμάτων μετά από αυξητική μαστού, όπως σωληνωτός μαστός, double-bubble deformity, παρεκτόπιση του ενθέματος, ρικνωτική κάψα κτλ.

Οι αμερικάνοι πλαστικοί χειρουργοί Dennis Hammond, Onelio Garcia και ο Ευάγγελος Κεραμίδας παρουσίασαν σε πυκνό ακροατήριο από πλαστικούς χειρουργούς δύσκολες περιπτώσεις αυξητικής στήθους και πρότειναν χειρουργικές τεχνικές για την διόρθωσή τους.

2) Παρουσίασε την προσωπική τεχνική του "No touch-no pain" στην αυξητική του στήθους καθώς και την πρωτότυπη εργασία "Ταξιδεύοντας αμέσως μετά την αυξητική του στήθους. Πόσο ασφαλές είναι;" Η μελέτη αφορά 284 ασθενείς που ταξιδέψανε σε λιγότερο από 24 ώρες μετά το χειρουργείο της Αυξητικής του Μαστού. Η μελέτη αφορά μια περίοδο 10 ετών σε ένα σύνολο 1485 αυξητικών μαστού ή 2970 ενθεμάτων σιλικόνης. Η μελέτη αυτή συνεχίζεται. Να σημειωθεί ότι η μελέτη αυτή χαιρετίστηκε ως πρωτοπόρα και έλαβε τα εύσημα από τον καθηγητή Foad Nahai στο Αμερικάνικο συνέδριο πλαστικής χειρουργικής στο San Francisco to 2014.

Δείτε το βίντεο

Δείτε περιστατικά αυξητικής στήθους πριν και μετά το χειρουργείο

3) Η τρίτη επιστημονική διάλεξη είχε θέμα την νέα τεχνική της κοιλιοπλαστικής. Ο Κος Κεραμίδας παρουσίασε την διπλού επιπέδου τούνελ τεχνική στην κοιλιοπλαστική χωρίς παροχετεύσεις και χωρίς πόνο. Καταργώντας τις παροχετεύσεις δηλαδή τα σωληνάκια και εφαρμόζοντας μία νέα τεχνική για την παρασκευή και ανάσπαση των κοιλιακών τοιχωμάτων, ο Κος Κεραμίδας έχει κατορθώσει να κάνει την κοιλιοπλαστική τελείως ανώδυνη και αναίμακτη.

Αυτή την εμπειρία μοιράστηκε με τους Έλληνες και ξένους συναδέλφους του στη Θεσσαλονίκη από 5-7 Νοεμβρίου.

Δείτε το βίντεο

Δείτε περιστατικά κοιλιοπλαστικής πριν και μετά το χειρουργείο

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο  του επιτυχημένου Συνεδρίου Πλαστικής Χειρουργικής στη Θεσσαλονίκη κ. Αθανάσιο A. Εξαδάκτυλο πλαστικό χειρουργό, κ. Ηλία Αθανασόπουλο πλαστικό χειρουργό και τον κ. Βασίλειο Σταματίου πλαστικό χειρουργό για την ευγενική πρόσκληση για τη συμμετοχή μας στο συνέδριο.

 

2 νέες παρουσιάσεις θα πραγματοποιήσει ο κ. Ευάγγελος Κεραμίδας στο BAPRAS UK και EAFPS 2015 Cannes

Στις μαγευτικές Κάννες, στο Ευρωπαϊκό συνέδριο πλαστικής χειρουργικής προσώπου, EAFPS 2015 Cannes 24-26 September 2015, ο Κος Κεραμίδας θα παρουσιάσει μια σειρά χειρουργικών τρόπων (αλγόριθμος) για την τελειοποίηση της ράχης της μύτης στην ρινοπλαστική. Η εργασία έχει τίτλο " Ένας αλγόριθμος για να πετύχουμε την τέλεια ράχη στην ρινοπλαστική" και παρουσιάζεται δεύτερη φορά σε διεθνές συνέδριο.

cannes

Στο Βρετανικό συνέδριο πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής στο Birmingham, BAPRAS, 25-27 November 2015, ο Κος Κεραμίδας θα παρουσιάσει χειρουργική τεχνική για την διόρθωση του πτωτικού στήθους. Συγκεκριμένα θα παρουσιάσει έναν νέο αλγόριθμο για το ποια τεχνική ανόρθωσης θα πρέπει να εφαρμοσθεί ανάλογα με το βαθμό πτώσης του στήθους. Στη διάλεξη θα παρουσιασθούν 5 διαφορετικοί τρόποι αντιμετώπισης ενός από τα πιο δύσκολα προβλήματα στην αισθητική του Μαστού.

birmingham

 

IMCAS Παγκόσμιο συνέδριο 2015 Παρίσι

imcas 2015 Paris

Δύο καινούριες τεχνικές παρουσίασε ο κ. Κεραμίδας στις 30 Ιανουαρίου & 1 Φεβρουαρίου στο παγκόσμιο συνέδριο Αισθητικής χειρουργικής που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από 29/01 – 01/02:

α) Τελειοποιώντας την επέμβαση της κοιλιοπλαστικής: The champagne groove τεχνική.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

β) Ένας αλγόριθμος για να πετύχουμε την τέλεια ράχη στην ρινοπλαστική.
Διαβάστε περισσότερα εδώ


Ακολουθεί το ευχαριστήριο γράμμα των οργανωτών του συνεδρίου για τις δύο  υψηλού επιπέδου παρουσιάσεις του κ. Ευάγγελου Κεραμίδα.

Περισσότερα