Ολυμπιακό Μετάλλιο για τον Πλαστικό Χειρουργό Ευάγγελο Κεραμίδα στο ISAPS Olympiad Athens World Congress 2023

Ιδιαίτερη τιμή για τη χώρα μας και για το Κέντρο Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής Kosmesis το ολυμπιακό μετάλλιο στον Πλαστικό Χειρουργό, Ευάγγελο Κεραμίδα, για την πρωτοποριακή, συνδυαστική τεχνική του στη διόρθωση του σωληνωτού μαστού! 

334b8c0f 93ed 4102 9515 ddbd26097a83 768x1024

Ειδικότερα, με μία νέα, καινοτόμο, «Ολυμπιακή» προσέγγιση πραγματοποιήθηκε φέτος -στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου- το ISAPS Olympiad Athens World Congressτο πρώτο διεθνές συνέδριο του ISAPS με καθαρά διαγωνιστική μορφή, που συγκέντρωσε περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες πλαστικούς χειρουργούς από 90 χώρες, παρουσιάζοντας τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής, βραβεύοντας τους δικούς του Ολυμπιονίκες

ezgif 5 23f850ca68

Πιο συγκεκριμένα, με προσκεκλημένους ομιλητές τους πιο έγκριτους Πλαστικούς Χειρουργούς παγκοσμίως, το φετινό Ολυμπιακό Συνέδριο της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (International Society of Aesthetic Plastic Surgery - ISAPS) –το οποίο με αυτή τη μορφή θα διοργανώνεται κάθε 2ο χρόνο– απένειμε στους διαγωνιζόμενους Πλαστικούς Χειρουργούς, μετά από σχετική βαθμολογία «ολυμπιακά» μετάλλια σε κάθε κατηγορία.

mail1

Το Ολυμπιακό Μετάλλιο, η εξαιρετικά σημαντική αυτή επιβράβευση, απονεμήθηκε στον Πλαστικό Χειρουργό, Ευάγγελο Κεραμίδα για την παρουσίαση της επιτυχημένης signature τεχνικής του στον μαστό, με τίτλο: A Simple Classification and a One-Stage Correction of Hypoplastic Tuberous Breast With the Muscle Splitting Dual Plane Breast Augmentation Technique, Round Silicone Implants, and the Northwood Index”. 

mail2

Η πολύχρονη εμπειρία και η πάνω από 15ετία μελέτη, εφαρμογή και τελειοποίηση της τεχνικής από τον κ. Ε. Κεραμίδα για τη διόρθωση του σωληνωτού μαστού (που είναι μια ανατομική εκ γενετής ανωμαλία του σχήματος των μαστών) και το αρμονικό και άριστο αισθητικά όσο και ασφαλές αποτέλεσμα που δίνει η μέθοδος ενθουσίασαν το επιστημονικό κοινό του Συνεδρίου.

mail3

«Είναι σημαντική για τη σωστή αντιμετώπιση του σωληνωτού μαστού η ακριβής διάγνωση πριν η ασθενής μπει στο χειρουργείο», εξηγεί ο κ. Ε. Κεραμίδας. «Μία σειρά εξειδικευμένες τεχνικές που εφαρμόζουμε πρέπει να συνδυαστούν κατάλληλα και ανάλογα με το περιστατικό που έχουμε, ώστε να επιτύχουμε καλή έκπτυξη του κάτω μέρους του στήθους», προσθέτει.

mail4

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο κ. Ευάγγελος Κεραμίδας συμμετείχε στο Συνέδριο και με δεύτερη ομιλία, με τίτλο: A Novel Technique for Perfecting Aesthetic Results in AbdominoplastyThe Greek Line Technique, με την οποία παρουσίασε μια νέα τεχνική στην κοιλιοπλαστική που εφαρμόζει ο ίδιος. Σκοπός της τεχνικής αυτής, δεν είναι απλώς μια επίπεδη κοιλιά, αλλά μια κοιλιά που να έχει όλα τα ανατομικά χαρακτηριστικά που δίνουν στην κοιλιακή χώρα τη νεανική της εμφάνιση, όπως η μέση γραμμή να είναι ευδιάκριτη (Champagne Groove/Greek Line Technique) καθώς και η πλάγια γραμμή και η καμπυλότητα της μέσης που προσφέρουν ασύλληπτη κομψότητα.

6555

 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Δείτε τις μαρτυρίες

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΑ MEDIA

Δείτε περισσότερα

Είπαν για εμάς

Εγγραφειτε στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα πλαστικής και αισθητική χειρουργικής πρώτοι.