Πανελλήνια διάκριση σε Διαγωνισμό Διηγήματος Πως η non touch no pain τεχνική έγινε διήγημα και βραβεύτηκε

Στις 28/4/2014 έγινε η βράβευση των 40 καλύτερων διηγημάτων που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό διηγήματος που οργανώθηκε από την art spot.

0006050 195Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Το διήγημα του κου Κεραμίδα που βραβεύτηκε τιτλοφορείται "45 λεπτά" και περιγράφει τη non touch-no pain τεχνική της αυξητικής του Μαστού στα 20000 πόδια σε ειδικό διαμορφωμένο αεροπλάνο- χειρουργείο!! Απίστευτο!! Αληθινή άραγε η ιστορία;

Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό:

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία πολιτισμού Artspot διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά τον διαγωνισμό διηγήματος «Λόγω Τέχνης 2013» (http://logotexnis.artspot.gr), που έχει επιτύχει να καθιερωθεί ως ο μεγαλύτερος ελληνικός λογοτεχνικός διαγωνισμός. Ο φετινός 4ος διαγωνισμός «Λόγω Τέχνης 2013» πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Εκδόσεων Μεταίχμιο και ήταν αφιερωμένος στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη, με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από την γέννησή του.

Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού:

Την Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού αποτέλεσαν οι συγγραφείς Μάνος Ελευθερίου, Κώστας Κατσουλάρης, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Σώτη Τριανταφύλλου, η Ελένη Μπούρα, υπεύθυνη ελληνικής πεζογραφίας των εκδόσεων Μεταίχμιο, και ο Γιάννης Φαρσάρης, εκπρόσωπος του φορέα διοργάνωσης Artspot.

Το θέμα του διαγωνισμού:

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν ελεύθερο, όμως οι συμμετέχοντες θα έπρεπε να συμπεριλάβουν στην πλοκή του διηγήματός τους τις ακόλουθες επτά συγκεκριμένες λέξεις (σε οποιαδήποτε πτώση ή αριθμό): Δρόμος, Ηδονή, Λιμάνι, Κεχριμπάρι, Ταξίδι, Γέρος, Καλοκαίρι (Οι λέξεις περιέχονται στο ποίημα «Ιθάκη» του Κ.Π. Καβάφη).

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Δείτε τις μαρτυρίες

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΑ MEDIA

Δείτε περισσότερα

Είπαν για εμάς

Εγγραφειτε στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα πλαστικής και αισθητική χειρουργικής πρώτοι.