Επιστημονική δραστηριότητα

Η στήλη αυτή δημιουργείται για τον φιλέρευνο επισκέπτη που επιθυμεί να παρακολουθήσει την επιστημονική μας πορεία, όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα από:

 1. Παρουσιάσεις, διαλέξεις, συμμετοχές σε παγκόσμια, διεθνή και ελληνικά συνέδρια της ειδικότητας μας
 2. Δημοσιεύσεις στα εγκυρότερα περιοδικά της Πλαστικής και Αισθητικής  Χειρουργικής.
 3. Εμφανίσεις μας στην τηλεόραση

Οι χρονιές 2010-2011 χαρακτηρίζονται από δύο σημαντικά γεγονότα:

 1. To Mega Channel για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα αναλαμβάνει να πληροφορήσει συστηματικά το ελληνικό κοινό για θέματα πλαστικής χειρουργικής. Το αποτέλεσμα ήταν 12 εκπομπές μέσα σε 8 μήνες. Δείτε τα videos. Καλύψαμε θέματα όπως:
 2. Αυξητική στήθους
 3. Διαλέγοντας μέγεθος στην αυξητική στήθους
 4. Ασυμμετρία μαστού
 5. Σωληνωτός μαστός
 6. Μεταφορά λίπους
 7. Τεχνική Sfumato: Συνδυασμός Botox και υαλουρονικού για την αναζωογόνηση του προσώπου. Αυτή η τεχνική παρουσιάστηκε πρώτα στο Mega και μετά στο Παρίσι τον Ιανουάριο του 2011.
 8. Παχύσαρκος ασθενής και πλαστική χειρουργική
 9. Ανόρθωση μαστού
 10. Τα τέλεια χείλη
 11. Ρινοπλαστική
 12. Ο χρυσός αριθμός
2.Παρουσιάσεις, διαλέξεις, και συμμετοχές σε Ελληνικά, Διεθνή και Παγκόσμια συνέδρια.

Ιδιαίτερη τιμή για τη χώρα μας και για το Κέντρο Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής Kosmesis το ολυμπιακό μετάλλιο στον Πλαστικό Χειρουργό, Ευάγγελο Κεραμίδα, για την πρωτοποριακή, συνδυαστική τεχνική του στη διόρθωση του σωληνωτού μαστού! 

Άλλη μία παγκόσμια αναγνώριση έλαβε το Κέντρο Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής Kosmesis, μόλις πριν λίγες ημέρες, καθώς ανακοινώθηκε, επίσημα, ότι έλαβε το πρώτο βραβείο στα PRS Global Open Best Papers 2022, στην κατηγορία της Αισθητικής, για τη δημοσίευση της επιστημονικής εργασίας σχετικά με τη δημοφιλή signature τεχνική για την ενέσιμη αυξητική των χειλιών με τίτλο: “A Safe and Effective Lip Augmentation Method: The Step-by-Step Φ (Phi) Technique”.

Η κ. Ιωάννα Βασιλείου αναισθησιολόγος και στενή  συνεργάτης μας θα παρουσιάσει την εργασία μας "Πετώντας  με ασφάλεια αμέσως μετά το χειρουργείο της αυξητικής στήθους" στο ευρωπαϊκό συνέδριο αναισθησιολογίας στη Βιέννη.

Ο κ. Κεραμίδας και η κ. Ροδοπούλου θα αναλάβουν το ρόλο του διεθνούς ομιλητή/εκπαιδευτή με στόχο την εκπαίδευση νεότερων και όχι μόνο συναδέλφων για την ασφαλή και συνάμα   καλαίσθητη  χρήση του υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο. 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Δείτε τις μαρτυρίες

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΑ MEDIA

Δείτε περισσότερα

Είπαν για εμάς

Εγγραφειτε στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα πλαστικής και αισθητική χειρουργικής πρώτοι.