Επιστημονική δραστηριότητα

Η στήλη αυτή δημιουργείται για τον φιλέρευνο επισκέπτη που επιθυμεί να παρακολουθήσει την επιστημονική μας πορεία, όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα από:

 1. Παρουσιάσεις, διαλέξεις, συμμετοχές σε παγκόσμια, διεθνή και ελληνικά συνέδρια της ειδικότητας μας
 2. Δημοσιεύσεις στα εγκυρότερα περιοδικά της Πλαστικής και Αισθητικής  Χειρουργικής.
 3. Εμφανίσεις μας στην τηλεόραση

Οι χρονιές 2010-2011 χαρακτηρίζονται από δύο σημαντικά γεγονότα:

 1. To Mega Channel για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα αναλαμβάνει να πληροφορήσει συστηματικά το ελληνικό κοινό για θέματα πλαστικής χειρουργικής. Το αποτέλεσμα ήταν 12 εκπομπές μέσα σε 8 μήνες. Δείτε τα videos. Καλύψαμε θέματα όπως:
 2. Αυξητική στήθους
 3. Διαλέγοντας μέγεθος στην αυξητική στήθους
 4. Ασυμμετρία μαστού
 5. Σωληνωτός μαστός
 6. Μεταφορά λίπους
 7. Τεχνική Sfumato: Συνδυασμός Botox και υαλουρονικού για την αναζωογόνηση του προσώπου. Αυτή η τεχνική παρουσιάστηκε πρώτα στο Mega και μετά στο Παρίσι τον Ιανουάριο του 2011.
 8. Παχύσαρκος ασθενής και πλαστική χειρουργική
 9. Ανόρθωση μαστού
 10. Τα τέλεια χείλη
 11. Ρινοπλαστική
 12. Ο χρυσός αριθμός
2.Παρουσιάσεις, διαλέξεις, και συμμετοχές σε Ελληνικά, Διεθνή και Παγκόσμια συνέδρια.

Η κ. Ιωάννα Βασιλείου αναισθησιολόγος και στενή  συνεργάτης μας θα παρουσιάσει την εργασία μας "Πετώντας  με ασφάλεια αμέσως μετά το χειρουργείο της αυξητικής στήθους" στο ευρωπαϊκό συνέδριο αναισθησιολογίας στη Βιέννη.

Ο κ. Κεραμίδας και η κ. Ροδοπούλου θα αναλάβουν το ρόλο του διεθνούς ομιλητή/εκπαιδευτή με στόχο την εκπαίδευση νεότερων και όχι μόνο συναδέλφων για την ασφαλή και συνάμα   καλαίσθητη  χρήση του υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο. 

Οι 2 πιο δημοφιλείς επεμβάσεις μας χωρίς καθόλου πόνο θα παρουσιαστούν στο AMWC 2019 (17th Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congres) που θα πραγματοποιηθεί στο Monaco 3-6 Απριλίου του 2019.

O Κύριος Κεραμίδας θα παρευρεθεί, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης στο Βουκουρέστι, όπου θα είναι ο κύριος ομιλητής αλλά και εκπαιδευτής στο Ηands on Course για την εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος, που οργανώνεται με θέμα την “Step by Step Φ technique”. Η επίδειξη της τεχνικής αυτής θα γίνει σε πραγματικούς ασθενείς και θα την παρακολουθήσουν πλαστικοί χειρουργοί και δερματολόγοι από πολλές ευρωπαικές, και όχι μόνο, χώρες.

menoumeAsfaleisRod

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Δείτε τις μαρτυρίες

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΑ MEDIA

Δείτε περισσότερα

Είπαν για εμάς

Εγγραφειτε στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα πλαστικής και αισθητική χειρουργικής πρώτοι.