Παγκόσμια Διάκριση του Ευάγγελου Κεραμίδα και της Βίλλυ Ροδοπούλου Για Τη Step-By-Step Φ Technique!

Άλλη μία παγκόσμια αναγνώριση έλαβε το Κέντρο Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής Kosmesis, μόλις πριν λίγες ημέρες, καθώς ανακοινώθηκε, επίσημα, ότι έλαβε το πρώτο βραβείο στα PRS Global Open Best Papers 2022, στην κατηγορία της Αισθητικής, για τη δημοσίευση της επιστημονικής εργασίας σχετικά με τη δημοφιλή signature τεχνική για την ενέσιμη αυξητική των χειλιών με τίτλο: “A Safe and Effective Lip Augmentation Method: The Step-by-Step Φ (Phi) Technique”.

f technique 1 300x282

«Είναι μέγιστη χαρά και τιμή μας να μας επιλέγουν τόσα χρόνια οι ασθενείς μας -και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό- καθώς αποτελούν την πηγή της έμπνευσης μας και το κίνητρό μας για συνεχή βελτίωση! Αλλά και πόσο τεράστια ικανοποίηση μας προσφέρει η αναγνώριση από τους συναδέλφους μας! Και ειδικά όταν «σφραγίζεται» από ένα ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στον παγκόσμιο επιστημονικό μας στίβο!», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου, Πλαστικός Χειρουργός – MD, FEBOPRAS.

Best Paper 296x300

«Η χαρά μας απερίγραπτη αλλά και η έκπληξή μας, επίσης, όταν μας ανακοινώθηκε, στις αρχές Αυγούστου, ότι η δημοσίευσή μας, το 2021, στο πιο έγκριτο παγκοσμίως και άκρως επιλεκτικό επιστημονικό περιοδικό της ειδικότητας μας (Plastic and Reconstructive Surgery Global Open) διακρίθηκε ως η ΚΑΛΥΤΕΡΗ στον τομέα της Αισθητικής (Cosmetic section) και είμαστε επίσημοι προσκεκλημένοι στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής, στη Βοστώνη, για να μας απονείμουν το ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!».

Ένα παγκόσμιο βραβείο για την επιστημονική ομάδα του Kosmesis!

Συγκινημένος ο Δρ. Ευάγγελος Κεραμίδας, Πλαστικός Χειρουργός – MD, FEBOPRAS, μιλά για την έκπληξη που ένιωσε όταν, στις 3 Αυγούστου 2022, έλαβε το e-mail που τον συνέχαιρε και τον ενημέρωνε σχετικά με το εξαιρετικά σημαντικό παγκόσμιο βραβείο: «Κερδίσατε το πρώτο βραβείο (Best Paper Award) της καλύτερης εργασίας στην κατηγορία της Αισθητικής για το έτος 2022 του περιοδικού PRS global. Η βράβευση θα γίνει στη Βοστώνη στις 30 Οκτωβρίου, στο μεγάλο συνέδριο της εταιρείας των πλαστικών χειρουργών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής… Η εργασία σας, σε ένα χρονικό διάστημα 16 μηνών κατάφερε να έχει τις πιο πολλές επισκέψεις και τα πιο πολλά download από όλα τα άλλα paper!». Το e-mail υπέγραφε γνωστός Αμερικανός Πλαστικός Χειρουργός που είναι υπεύθυνος για το περιοδικό, το οποίο είναι ένα από τα πιο έγκυρα επιστημονικά περιοδικά της Πλαστικής Χειρουργικής.

f technique 2 300x298

«You are a clear winner … with distinct margins», ανέφερε το e-mail, επιβραβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιστημονική γνώση και προσπάθεια ετών. «Η εργασία μου ήταν καλή, και μάλιστα ήταν από τις πιο δημοφιλείς τον τελευταίο χρόνο. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να πάρω το Best Paper Award. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο βραβείο και ουσιαστικά πρέπει να έχει παγκόσμια αποδοχή. Πρέπει να το διαβάσουν και να αρέσει στους περισσότερους πλαστικούς χειρουργούς ανά τον κόσμο. Χριστέ μου ναι είναι ένα παγκόσμιο βραβείο!», λέει με ενθουσιασμό ο Δρ. Ευάγγελος Κεραμίδας.

Το σημαντικότερο είναι η καθολική αποδοχή της επιστημοσύνης των επικεφαλής Πλαστικών Χειρουργών του Kosmesis: και των ασθενών που τιμούν τη Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου και τον Δρ. Ευάγγελο Κεραμίδα με την εμπιστοσύνη τους, χρόνια τώρα, αλλά και της επιστημονικής κοινότητας, που αναγνωρίζει το πρωτοποριακό έργο και τις αποκλειστικές, ασφαλείς και αποτελεσματικές τεχνικές Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής που εφαρμόζουν, με απόλυτη συνέπεια και ηθική, όπως αρμόζει στο ιατρικό τους λειτούργημα!

 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Δείτε τις μαρτυρίες

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΑ MEDIA

Δείτε περισσότερα

Είπαν για εμάς

Εγγραφειτε στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα πλαστικής και αισθητική χειρουργικής πρώτοι.