• 01

  Ένας άνθρωπος που με κέρδισε με την πρώτη ματιά, με την αμεσότητα και με το ενδιαφέρον που έδειξε από την πρώτη στιγμή για μένα. Η επέμβαση ήταν της στιγμής, ο πόνος παροδικός , το αποτέλεσμα παντοτινό και υπέροχο. Δεν έχω λόγια… μόνο οι φωτογραφίες μπορούν να δείξουν την αλήθεια. Τα επόμενα ραντεβού ήταν απολαυστικά! Συνεχίζει να είναι το ίδιο ειλικρινής όπως τότε, το ίδιο συνεπής στα λόγια του και για αυτό δεν θα σταματήσω να τον προτείνω σε όποιον γνωρίζω. Θα κάνω και μια δεύτερη επέμβαση μαζί του και ανυπομονώ! Εύχομαι να αγαπάει τις γυναίκες και να μας κάνει όμορφες για πάντα! Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί σου Κε Κεραμίδα!!!

  Άλλη μια θαυμάστρια σας Κερασία

   
 • 02

  Την αγάπη του κυρίου Κεραμίδα για τη δουλειά του δεν χρειαζόταν να την ακούσω από τα λόγια του. Την είδα στο ίδιο μου το σώμα, καθώς πρώτη φορά μετά από μια επέμβαση ένιωσα σαν κάποιος να νοιαζόταν για το σώμα μου παραπάνω από εμένα. Σχολαστικός σε όλα, επαγγελματίας αλλά και άνθρωπος, ο "γιατρούλης μου", όπως μου αρέσει να τον αποκαλώ, μου έδειξε πόσο χαρούμενος και πόσο αγέραστος μπορεί να μείνει ένας άνθρωπος απλά και μόνο κάνοντας…. «μικρά πράγματα με πολλή αγάπη»… Είναι υπόδειγμα για μένα και πολλούς άλλους μελλοντικούς γιατρούς.

  Ευχαριστώ για όλα! Ιωάννα

   
 • 03

  Αγαπημένε μου γιατρέ, Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Μέσα σε 2 ημέρες πήρα μια απόφαση που αν δεν μου εμπνέατε αυτή την εμπιστοσύνη δεν θα την έπαιρνα ποτέ. Είμαι 21 κι έκανα αυξητική στήθους καθώς ήμουν μια δύσκολη περίπτωση, σωληνωτός μαστός. Πλέον, χάρη στα μαγικά σας χέρια αισθάνομαι γυναίκα με ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Ελπίζω να συνεχίσετε να ομορφαίνετε τον κόσμο για πολλά χρόνια ακόμη. Ευχαριστώ για όλα

  Με εκτίμηση, Αθηνά

   
 • 04

  Ο κύριος Κεραμίδας, Είναι αξιόλογος επιστήμονας και υπέροχος άνθρωπος. Ο καλύτερος συνδυασμός που ψάχνεις σε ένα γιατρό. Τα αποτελέσματα της επέμβασης είναι εκπληκτικά και φαίνεται πόσο αγαπά την ιατρική και την πλαστική χειρουργική. Ταυτόχρονα είναι πολύ προσιτός άνθρωπος, μπορείς να συζητήσεις τα πάντα και να σε κατατοπίσει κ’ να σε καθησυχάσει. Τον εμπιστεύομαι ανεπιφύλακτα.

  Θωμαή

   

Μαρτυρίες Ασθενών

Μετά την επέμβαση νιώθω πολύ διαφορετικά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση! Ήσασταν πολύ καλός και εξυπηρετικός! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και πιο πολύ που με κάνατε και ένιωσα πιο καλά μέσα μου αλλά φυσικά και εξωτερικά! Να συνεχίσετε έτσι!

Αθανασία

Διαβάστε τη μαρτυρία

13 μέρες μετά το χειρουργείο μου και είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση. Μέρα με τη μέρα βλέπω την καλυτέρευση μου και νιώθω πανευτυχής. Ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μου για όλα! Να είναι πάντα καλά. Και όλα τα κορίτσια είναι εξαιρετικά! Σας ευχαριστώ όλους.

Κων/να

Διαβάστε τη μαρτυρία

A million thanks would not be enough to express how greatful i am for your amazing work on me! This is a Rebirth for me and you will always be remembered every single day I look at myself in the mirror. Keep up the good work and upgrade the Plastic surgery world….

You are amazing
The French girl Helena

Διαβάστε τη μαρτυρία

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!... μέσα από την καρδιά μου! Σας εμπιστευτήκαμε αμέσως! Μας καθησυχάσατε με τα λόγια σας κ’ με την στάση σας! Μία δύσκολη απόφαση για εμάς… την κάνατε εσείς εύκολη!

Με εκτίμηση Ρούλα

Διαβάστε τη μαρτυρία

Την αγάπη του κυρίου Κεραμίδα για τη δουλειά του δεν χρειαζόταν να την ακούσω από τα λόγια του. Την είδα στο ίδιο μου το σώμα, καθώς πρώτη φορά μετά από μια επέμβαση ένιωσα σαν κάποιος να νοιαζόταν για το σώμα μου παραπάνω από εμένα. Σχολαστικός σε όλα, επαγγελματίας αλλά και άνθρωπος, ο “γιατρούλης μου”,  όπως μου αρέσει να τον αποκαλώ, μου έδειξε πόσο χαρούμενος και πόσο αγέραστος μπορεί να μείνει ένας άνθρωπος απλά και μόνο κάνοντας…. «μικρά πράγματα με πολλή αγάπη»… Είναι υπόδειγμα για μένα και πολλούς άλλους μελλοντικούς γιατρούς.

Ευχαριστώ για όλα!
Ιωάννα

Διαβάστε τη μαρτυρία

Ο κύριος Κεραμίδας,

Είναι αξιόλογος επιστήμονας και υπέροχος άνθρωπος. Ο καλύτερος συνδυασμός που ψάχνεις σε ένα γιατρό. Τα αποτελέσματα της επέμβασης είναι εκπληκτικά και φαίνεται πόσο αγαπά την ιατρική και την πλαστική χειρουργική. Ταυτόχρονα είναι πολύ προσιτός άνθρωπος, μπορείς να συζητήσεις τα πάντα και να σε κατατοπίσει κ’ να σε καθησυχάσει. Τον εμπιστεύομαι ανεπιφύλακτα.

Θωμαή

Διαβάστε τη μαρτυρία

Αγαπημένε μου γιατρέ,

Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Μέσα σε 2 ημέρες πήρα μια απόφαση που αν δεν μου εμπνέατε αυτή την εμπιστοσύνη δεν θα την έπαιρνα ποτέ. Είμαι 21 κι έκανα αυξητική στήθους καθώς ήμουν μια δύσκολη περίπτωση, σωληνωτός μαστός. Πλέον, χάρη στα μαγικά σας χέρια αισθάνομαι γυναίκα με ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Ελπίζω να συνεχίσετε να ομορφαίνετε τον κόσμο για πολλά χρόνια ακόμη. Ευχαριστώ για όλα

Με εκτίμηση,
Αθηνά

Διαβάστε τη μαρτυρία

Αγαπημένε μου γιατρέ χάρη σε εσάς βρήκα ξανά τον εαυτό μου… Έχω πια θάρρος και αυτοπεποίθηση που μου έλειπε απ’ τα χρόνια της εφηβείας μέχρι και τώρα στα 21 που κάναμε την επέμβαση (αυξητική στήθους). Μπορώ και απολαμβάνω το σώμα μου κάθε λεπτό, περπατώ στο δρόμο χωρίς κόμπλεξ και χωρίς σουτιέν κάτι που δεν έκανα πρίν με τίποτα χαχαχα….

Θα έμπαινα ξανά στην διαδικασία αυτή γιατί ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και εσείς τόσο μα τόσο καλός μαζί μου ώστε να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ έγινα η Πόπη που ήθελα να γίνω. Να μείνετε πάντα καλός και έτσι γοητευτικός όπως είστε.

Με αγάπη,
Καλλιόπη

Διαβάστε τη μαρτυρία

Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στο «λέο της ομορφιάς». Γιατρέ μου να σς έχει ο Θεός καλά να μεγαλουργείτε και να κάνετε θαύματα.

Με βαθειά εκτίμηση
ΕΛΕΝΑ

Διαβάστε τη μαρτυρία

Min underbara lakare!

Σας παρακολουθούσα στο Mega αρκετά χρόνια. Πήγα Σουηδία να μείνω κ’ από το μυαλό μου δεν σας έβγαλα κ’ μέσω Internet έβλεπα την υπέροχη δουλειά σας. Τελικά ήρθα από Σουηδία  για αυξητική στήθους και βλεφαροπλαστική. Δεν φοβήθηκα ούτε 1 λεπτό, δεν ένιωσα πόνο, σας εμπιστεύτηκα με κλειστά τα μάτια. Πολλοί ήταν αυτοί που επέμειναν να κάνω τις επεμβάσεις στη Σουηδία όμως δεν μου άρεσε η τεχνική που εφαρμόζουν κ’ ότι υπάρχει πολύ πόνος. Σε ευχαριστώ κ’ χάρη σ’ εσένα έχω καλύτερη αυτοπεποίθηση κ’ νιώθω γυναίκα.

You are the best of the bests. Jag alskar mina nya brost och vilka vackra ogon jag har fattt.

Tack for allt!
Du ar Unik
Helena K.

Διαβάστε τη μαρτυρία

Σελίδα 1 από 4

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Δείτε τις μαρτυρίες

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΑ MEDIA

Δείτε περισσότερα

Είπαν για εμάς

Εγγραφειτε στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα πλαστικής και αισθητική χειρουργικής πρώτοι.