Μόνιμη αποτρίχωση με Soprano Ice Αλεξανδρίτη

Το Soprano ICE Αλεξανδρίτη της Alma είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας, προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα και ενδείκνυται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

H οριστική αποτρίχωση προϋπέθετε μακροχρόνιες, πολύωρες και επώδυνες συνεδρίες με απρόβλεπτα και επισφαλή αποτελέσματα. Με το καινοτόμο σύστημα Soprano ICE Αλεξανδρίτη, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, χαρίζοντάς σας την πιο άνετη εμπειρία αποτρίχωσης.

Το μηχάνημα είναι εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος I-VI και για το μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα, ενώ η χρήση του μπορεί να συνεχιστεί ακόμη και το καλοκαίρι.

Το νέο αυτό μηχάνημα θα σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα εύκολα, γρήγορα, με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες και κυρίως ανώδυνα. Στοχεύοντας το θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματός σας μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια.

Βασικό χαρακτηριστικό αποτελεί η τεχνολογία Solid-State ALEX (755 nm) που εκπέμπει στο μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη, επιτρέποντας την ακόμα καλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από το χρωμοφόρο της μελανίνης για αρτιότερο αποτέλεσμα, ενώ με την εν λόγω τεχνολογία, η κεφαλή διόδου laser στα 810 nm, Spot Size 20 x 10 mm και ταχύτητα έως 10 Hz, μειώνει το χρόνο θεραπείας στο μισό.

Το νέο σύστημα Soprano ICE Αλεξανδρίτης παρέχει δυνατότητα θεραπείας με τη μέθοδο αποτρίχωσης (Dual Mode) Παλμό-Παλμό (τεχνολογία HR) και με τη μέθοδο αποτρίχωσης In-Motion™.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του «πινέλου», η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion™) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη, σύντομη και πλέον αποτελεσματική.

Η In-Motion™ τεχνολογία θερμαίνει βαθμιαία το θύλακα της τρίχας κάτω από το δέρμα, έως ότου δεν δύναται πλέον να αναπτυχθούν νέες τρίχες (η λειτουργία του στελέχους του κυττάρου, που ευθύνεται για την ανάπτυξη της τρίχας, αναστέλλεται ολοκληρωτικά). Εξαιτίας του ότι η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, η περιοχή θεραπείας διευρύνεται και ως εκ τούτου ο χρόνος αυτής είναι πολύ μικρότερος.

Επιπλέον, το μηχάνημα Soprano ICE Αλεξανδρίτης διαθέτει την τεχνολογία SHR (Super Hair Removal). Μελέτες που συνέκριναν την τεχνική SHR με άλλες τεχνολογίες αποτρίχωσης, κατέληξαν ότι η SHR προκαλεί σημαντικά λιγότερο πόνο, είναι πιο αποτελεσματική, δεν προκαλεί παρενέργειες σε ασθενείς με σκουρόχρωμο δέρμα και είναι η πλέον γρήγορη.

Τέλος, χάρη στον πατενταρισμένο ψυκτικό μηχανισμό DualChill™ (πολύ έντονη ψύξη) της Alma Lasers, αποτρέπεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων και γίνεται εφικτή η  ανώδυνη και οριστική θεραπεία αποτρίχωσης.

menoumeAsfaleisRod

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Δείτε τις μαρτυρίες

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΑ MEDIA

Δείτε περισσότερα

Είπαν για εμάς

Εγγραφειτε στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα πλαστικής και αισθητική χειρουργικής πρώτοι.