Μόνιμη αποτρίχωση με Laser Soprano Titanium

Μόνιμη αποτρίχωση με λέιζερ Soprano Titanium. Η πιο εξελιγμένη μέθοδος αποτρίχωσης βρίσκεται στην Kosmesis.

Η Kosmesis υποδέχεται την πιο προηγμένη τεχνολογία αποτρίχωσης Soprano Titanium. Αποτελεί την πιο σύγχρονη γενιά συσκευών λέιζερ αποτρίχωσης καθώς συνδυάζει τέσσερα στοιχεία:

  1. Την 3D τεχνολογία της προηγούμενης γενιάς Soprano ICE Platinum που είχαμε στο ιατρείο. Αυτό σημαίνει ότι σε μία κεφαλή συνυπάρχουν ταυτόχρονα  3 μήκη κύματος,
  2. Μεγαλύτερη κεφαλή 4εκ. που καλύπτει εκτεταμένη επιφάνεια προς αποτρίχωση,
  3. Δύο υποδοχές κεφαλών θεραπείας,
  4. Νέο εξελιγμένο σύστημα ψύξης για μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο ανώδυνη αποτρίχωση.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν τις συνθήκες για πιο ευχάριστη και σύντομη εμπειρία αποτρίχωσης στους ασθενείς.

Αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος

Η θεραπεία με το λέιζερ αποτρίχωσης Soprano Titanium είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας, προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα και ενδείκνυται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το Soprano Titanium συνδυάζει τα οφέλη που προκύπτουν από τη συνύπαρξη 3 μηκών κύματος:

Αλεξανδρίτης: Το μήκος κύματος στα 755nm παρέχει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας, κάνοντάς το ιδανικό για το μεγαλύτερο εύρος τύπου και χρώματος τρίχας.

Speed™ : Τα 810nm είναι το κλασικό μήκος κύματος που φτάνει βαθιά στην τρίχα, διαθέτει υψηλή μέση ενέργεια, υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγάλο spot size (2 εκ.) για ταχύτητα στη θεραπεία.

Nd-Yag: Το μήκος κύματος στα 1064nm δρα στους θύλακες της τρίχας που βρίσκονται σε μεγαλύτερο βάθος και ενδείκνυται και για πολύ σκούρους φωτότυπους δέρματος.

Από την άλλη, για τον/τη γιατρό που εφαρμόζει τη θεραπεία με το λέιζερ Soprano Titanium, το λογισμικό είναι πιο «έξυπνο» και εύχρηστο. Μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε την εξέλιξη της θεραπείας και τα αποτελέσματα με βάση τις ημερομηνίες των επισκέψεων. Το follow up είναι ένα άριστο εργαλείο για να εξατομικεύσουμε τη συνεδρία αποτρίχωσης για κάθε ασθενή.

40% πιο σύντομη συνεδρία

H οριστική αποτρίχωση προϋπέθετε μακροχρόνιες, πολύωρες και επώδυνες συνεδρίες με απρόβλεπτα και επισφαλή αποτελέσματα. Με το καινοτόμο σύστημα Soprano Titanium, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, χαρίζοντάς σας την πιο άνετη και σύντομη κατά 40% εμπειρία αποτρίχωσης. Αυτό οφείλεται στη μεγαλύτερη κεφαλή 4 εκ. συνδυαστικά με τη συνέργεια των 3 μήκων κύματος.

Το μηχάνημα είναι εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος I-VI και για το μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα, ενώ η χρήση του μπορεί να συνεχιστεί ακόμη και το καλοκαίρι.

Το νέο αυτό μηχάνημα θα σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα εύκολα, γρήγορα, με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες και κυρίως ανώδυνα. Στοχεύοντας το θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματός σας μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια.

Τρόποι εφαρμογής

Το νέο σύστημα Soprano Titanium παρέχει δυνατότητα θεραπείας με τη μέθοδο αποτρίχωσης (Dual Mode) Παλμό-Παλμό (τεχνολογία HR) και με τη μέθοδο αποτρίχωσης In-Motion™.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του «πινέλου», η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion™) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη, σύντομη και πλέον αποτελεσματική.

Η In-Motion™ τεχνολογία θερμαίνει βαθμιαία το θύλακα της τρίχας κάτω από το δέρμα, έως ότου δεν δύναται πλέον να αναπτυχθούν νέες τρίχες (η λειτουργία του στελέχους του κυττάρου, που ευθύνεται για την ανάπτυξη της τρίχας, αναστέλλεται ολοκληρωτικά). Εξαιτίας του ότι η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, η περιοχή θεραπείας διευρύνεται και ως εκ τούτου ο χρόνος αυτής είναι πολύ μικρότερος.

Επιπλέον, το μηχάνημα Soprano Titanium διαθέτει την τεχνολογία SHR (Super Hair Removal). Μελέτες που συνέκριναν την τεχνική SHR με άλλες τεχνολογίες αποτρίχωσης, κατέληξαν ότι η SHR προκαλεί σημαντικά λιγότερο πόνο, είναι πιο αποτελεσματική, δεν προκαλεί παρενέργειες σε ασθενείς με σκουρόχρωμο δέρμα και είναι η πλέον γρήγορη.

Τέλος, χάρη στον αναβαθμισμένο πατενταρισμένο ψυκτικό μηχανισμό ICE Plus (πολύ έντονη και συνεχής ψύξη) της Alma Lasers, αποτρέπεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων και γίνεται εφικτή η  ανώδυνη και οριστική θεραπεία αποτρίχωσης. Το νέο ICE Plus T M cold sapphire tip μειώνει τον κίνδυνο επιδερμικών βλαβών, ενώ παράλληλα διατηρεί τη θερμοκρασία μέσα στο δέρμα όπου βρίσκονται οι θύλακες των τριχών.

Η τεχνολογία SOPRANO είναι πολυβραβευμένη κάθε χρόνο από το 2012 μέχρι σήμερα!

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Δείτε τις μαρτυρίες

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΑ MEDIA

Δείτε περισσότερα

Είπαν για εμάς

Εγγραφειτε στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα πλαστικής και αισθητική χειρουργικής πρώτοι.