Νέα

anorthosi afksitikiΜπορεί οι πιο δημοφιλείς επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής να αφορούν το στήθος, καθώς ένα πλούσιο και καλοσχηματισμένο στήθος αποτελεί επιθυμία κάθε γυναίκας, όμως κάθε περιστατικό που θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά εξατομικεύεται και η τεχνική που θα εφαρμοστεί σχεδιάζεται ειδικά μετά από μελέτη των ιδιαίτερων δεδομένων και αναγκών του.   

«Ανόρθωση και αυξητική σε πολύ πτωτικό μαστό είναι μία από τις πιο δύσκολες επεμβάσεις στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική», επισημαίνει ο Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRASΔρ. Ευάγγελος Κεραμίδας

Η περιθηλαία άλως είναι σαν το δακτυλικό σας αποτύπωμα – δεν υπάρχουν δηλαδή δυο πανομοιότυπες-είναι μοναδική!Είναι η φωτεινή περίγυρος της θηλής σας! Τις συναντάμε σε όλα τα διαφορετικά χρώματα και μεγέθη, χαρακτηριστικά που καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από τη γενετική προδιάθεση, τα γονίδια κάθε γυναίκας. Αλλά αν αναρωτιέστε εάν η περιθηλαία άλως σας είναι φυσιολογική ή εάν υπάρχει τρόπος να αλλάξετε το μέγεθός της, η απάντηση βρίσκεται στη συνέχεια καθώς αναλύουμε τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σας για την ιδιαίτερη αυτή περιοχή!

Μικροχειρουργική ή αισθητική;

1 1a

Το 2001 τελείωσα την ειδικότητα της Πλαστικής χειρουργικής. Το 2003 είχα κάνει 2 χρόνια σχεδόν, Senior Clinical Fellow στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Sheffield. Το μεγάλο μου δίλημμα ήταν πλέον Αισθητική χειρουργική ή Μικροχειρουργική. Ήδη είχα δημοσιεύσει άρθρα Μικροχειρουργικής στα εγκυρότερα περιοδικά της ειδικότητάς μου. Ένα μάλιστα έμελλε να περιληφθεί μέσα στα 10 καλύτερα της δεκαετίας στο PRS (Plastic & Reconstructive Surgery).

07

Η τεχνική αυτή παρουσιάστηκε από τον κ. Κεραμίδα στο 22ο Παγκόσμιο συνέδριο Αισθητικής Χειρουργικής που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο τον Σεπτέμβριο του 2014 και έτυχε εξαιρετικής υποδοχής από τους συναδέλφους.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Δείτε τις μαρτυρίες

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΑ MEDIA

Δείτε περισσότερα

Είπαν για εμάς

Εγγραφειτε στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα πλαστικής και αισθητική χειρουργικής πρώτοι.