Νέα

Η περιθηλαία άλως είναι σαν το δακτυλικό σας αποτύπωμα – δεν υπάρχουν δηλαδή δυο πανομοιότυπες-είναι μοναδική!Είναι η φωτεινή περίγυρος της θηλής σας! Τις συναντάμε σε όλα τα διαφορετικά χρώματα και μεγέθη, χαρακτηριστικά που καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από τη γενετική προδιάθεση, τα γονίδια κάθε γυναίκας. Αλλά αν αναρωτιέστε εάν η περιθηλαία άλως σας είναι φυσιολογική ή εάν υπάρχει τρόπος να αλλάξετε το μέγεθός της, η απάντηση βρίσκεται στη συνέχεια καθώς αναλύουμε τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σας για την ιδιαίτερη αυτή περιοχή!

Μικροχειρουργική ή αισθητική;

1 1a

Το 2001 τελείωσα την ειδικότητα της Πλαστικής χειρουργικής. Το 2003 είχα κάνει 2 χρόνια σχεδόν, Senior Clinical Fellow στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Sheffield. Το μεγάλο μου δίλημμα ήταν πλέον Αισθητική χειρουργική ή Μικροχειρουργική. Ήδη είχα δημοσιεύσει άρθρα Μικροχειρουργικής στα εγκυρότερα περιοδικά της ειδικότητάς μου. Ένα μάλιστα έμελλε να περιληφθεί μέσα στα 10 καλύτερα της δεκαετίας στο PRS (Plastic & Reconstructive Surgery).

07

Η τεχνική αυτή παρουσιάστηκε από τον κ. Κεραμίδα στο 22ο Παγκόσμιο συνέδριο Αισθητικής Χειρουργικής που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο τον Σεπτέμβριο του 2014 και έτυχε εξαιρετικής υποδοχής από τους συναδέλφους.

Non touch non pain τεχνική στην κοιλιοπλαστική

Η No Touch No Pain τεχνική στο στήθος εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά από τον κύριο Κεραμίδα το 2004. Όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάστηκε σε πολλά διεθνή Παγκόσμια και Ελληνικά Συνέδρια. Το 2012 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε μορφή video στο παγκόσμιο συνέδριο Αισθητικής χειρουργικής που έγινε στην Γενεύη υπό την αιγίδα του ISAPS .

Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου αυτή η τεχνική να επεκταθεί και αλλού. Αυτή τη φορά αφορά την κοιλιοπλαστική.

menoumeAsfaleisRod

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Δείτε τις μαρτυρίες

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΑ MEDIA

Δείτε περισσότερα

Είπαν για εμάς

Εγγραφειτε στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα πλαστικής και αισθητική χειρουργικής πρώτοι.