"Διαμαντένια" Μικροδερμοαπόξεση

Η Διαμαντένια Μικροδερμοαπόξεση είναι η πιο προηγμένη θεραπεία  μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα. Χρησιμοποιώντας  κεφαλές από γνήσια, κομμένα με  laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα  μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου  κολλαγόνου & ελαστίνης.

Σε συνδυασμό με την βελτίωση  της κυκλοφορίας του αίματος επιτυγχάνουμε μια πλήρη και δραστική αναζωογόνηση του δέρματος. Το δέρμα σας θα φαίνεται και θα το αισθάνεστε πολύ πιο καθαρό, και λαμπερό από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για το πρόσωπο και το σώμα. Επίσης, είναι σχεδόν ανώδυνη και σύντομη και δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου χρόνο ανάρρωσης.

Τί κάνει η «Διαμαντένια» Μικροδερμοαπόξεση;

Χρησιμοποιώντας ποικίλες κεφαλές από  διαμάντι, καλύπτεται το πλήρες φάσμα της αισθητικής του προσώπου καθώς επίσης και του σώματος. Ετσι, για κάθε περιοχή, πρόβλημα και ειδος δέρματος (λεπτό και ευαισθητο, πιο ανθεκτικό κλπ) υπάρχει και η κατάλληλη κεφαλή και βαθμίδα θεραπείας ώστε η αντιμετώπιση να είναι απολύτως εξατομικευμένη. Απομακρύνει μακριά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος για να αποκαλυφθεί  η νέα, καθαρή και ανανεωμένη επιδερμίδα χωρίς  πόνο και μακροχρόνια ανάρρωση.

Με την βοήθεια της μικροδερμαπόξεσης αντιμετωπίζονται και ελαχιστοποιούνται:

1. Λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης
2. Ουλές από ακμή
3. Ευμεγέθεις πόροι
4. Μαύρα και άσπρα στίγματα
5. Κηλίδες, δυσχρωμίες και πανάδες από τον ήλιο
6. Ανομοιόμορφη υφή του δέρματος
7. Ραγάδες και Μικρές ουλές

Πώς λειτουργεί η "Διαμαντένια" Μικροδερμοαπόξεση;

Στις κεφαλές του μηχανήματος  υπάρχουν ασφαλείς  διαμαντένιες κεφαλές  οι οποίες  μπορούν να απομακρύνουν με ασφάλεια και ακρίβεια  τα νεκρά κύτταρα  καθώς επίσης και να επιτυγχάνουν την αύξηση των υγιών νέων κυττάρων με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να δείχνει πιο λαμπερή, πιο μαλακή και χωρίς  τα συνηθισμένα στίγματα του προσώπου.
Συγκεκριμένα, τα γνήσια, πυκνά τοποθετημένα Laser cut διαμάντια  μπορούν να απολεπίζουν μηχανικά την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας  ενώ παράλληλα με ένα μηχανισμό  αναρρόφησης δημιουργείται αρνητική πίεση που έχει σαν αποτέλεσμα την διέγερση παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.
Ο συνδυασμός  της αρνητικής πιέσεως και  της  χρήσης των διαμαντιών στην επιφάνεια του δέρματος επιτρέπουν να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό  αποτέλεσμα στο δέρμα ανάλογα με το τύπο του και το πρόβλημα  του. Υπάρχουν 8 κεφαλες που μπορούν να επιλεχθούν (οι 5 εξ’αυτών είναι και για χρήση από αισθητικούς και οι άλλες 3 αποκλειστικά από ιατρικό προσωπικό). Σε κάθε περίπτωση η χρήση τους γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και υπό επίβλεψη.

Τί αίσθηση έχει η θεραπεία; Πονάει;

Δεν πονάει καθόλου, η θεραπεία είναι τελείως μη επεμβατική, και μπορείτε μετά από 1-2  ώρες να βγείτε έξω. Παραμένει μια ήπια ερυθρότητα για λίγες ώρες που μπορεί να καλυφθεί χρησιμοποιώντας make-up και να επανέλθει αμέσως ο ασθενής στις συνήθεις δραστηριότητες του.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Κάθε θεραπεία  είναι βεβαίως εξατομικευμένη και εξαρτάται από την περιοχή του σώματος και του προσώπου καθώς επίσης και την κατάσταση του δέρματος. Συνήθως διαρκεί 10-15 λεπτά στο πρόσωπο. Ωστόσο σε τραχείς ζώνες του δέρματος και σε μεγαλύτερες περιοχές του σώματος μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο.

Πότε θα δώ αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα μπορούμε να τα δούμε αλλά και να τα αισθανθούμε σχεδόν αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία γιατί υπάρχει άμεση βελτίωση όσο αφορά την υφή του δέρματος και την εμφάνιση του. Βεβαίως μεγαλύτερη βελτίωση θα δούμε με την συνέχιση των προβλεπομένων συνεδριών. Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την βαρύτητα του προς αντιμετώπιση προβλήματος (ως δυσκολότερα θεωρούνται οι ουλές ακμής, κηλίδες ή ραγάδες) αλλά κατά μέσον όρο χρειάζονται 5- συνεδρίες ανά 10-15 μέρες.

 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Δείτε τις μαρτυρίες

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΑ MEDIA

Δείτε περισσότερα

Είπαν για εμάς

Εγγραφειτε στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα πλαστικής και αισθητική χειρουργικής πρώτοι.