Φωτοανάπλαση

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την υφή του δέρματος σας, σας προτείνουμε μια από τις καλύτερες μεθόδους για να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται ακόμα πιο όμορφο. Η διαδικασία του συστήματος φωτοαναζωογόνησης σας προσφέρει μια άνετη και αποτελεσματική φωτοθεραπεία για την αντιμετώπιση βλαβών από τον ήλιο, ευρυαγγειών και άλλων προβλημάτων προσφέροντας ορατή βελτίωση στην εμφάνιση σας.

Θεραπεία πολλαπλών προβλημάτων

Η διαδικασία του συστήματος φωτοαναζωογόνησης - φωτοανάπλασης Palomar χρησιμοποιεί παλμούς έντονου φωτός για θεραπεία σε:

  • Φωτογήρανση: Ευρείες περιοχές μελαγχρώσεων στο πρόσωπο, στον λαιμό, στα χέρια,στο decolte και σε άλλες περιοχές.
  • Πανάδες από τον ήλιο: Μελαγχρωματικές βλάβες, επίσης γνωστές ως γεροντικές κηλίδες.
  • Rosacea: Ροδόχρους εμφάνιση του δέρματος στα μάγουλα, μύτη και στο πρόσωπο.
  • Ευρυαγγείες : Μεμονωμένες αραχνοειδείς φλέβες οι οποίες μπορεί να είναι κόκκινες, μπλε, ή μωβ στο χρώμα.

Ασφαλής, άνετη, και γρήγορη!

Η διαδικασία της φωτοανάπλασης παρέχει τις πιο ασφαλείς για το δέρμα, καλά ανεκτές και αποτελεσματικές θεραπείες, με σύντομη έως καθόλου ανάρρωση. Οι συνεδρίες δεν είναι χρονοβόρες και μπορείτε να επιστρέψετε στην δουλειά σας και σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα με καλύτερη εμφάνιση αλλά και διάθεση!

Πως λειτουργεί το σύστημα φωτοανάπλασης με παλμικό φως Palomar;

Τα συστήματα Palomar χρησιμοποιούν ειδικές κεφαλές που φιλτράρουν το παλμικό φως με στόχο τα αιμοφόρα αγγεία και τις μελαγχρωστικές βλάβες. Κάθε ζώνη του φάσματος έχει κάποιο μήκος κύματος που είναι ιδανικό για την θεραπεία των διάφορων βλαβών , όπως η αφαίρεση των κηλίδων από τον ήλιο ή των διευρυσμένων φλεβών καθώς και η απομάκρυνση της τριχοφυίας. Η κεφαλή φωτοανάπλασης Palomar εκπέμπει παλμούς φωτός στο δέρμα. Το φως απορροφάται από την μελανίνη των κηλίδων και από το αίμα των ορατών φλεβών και προκαλεί το “ξεθώριασμά” τους, συνήθως εντός δύο εβδομάδων.

Σε τι διαφέρει το Palomar σύστημα εκπομπής παλμικού φωτός από ένα Laser;

Τα συστήματα παλμικού φωτός και τα Laser είναι παρόμοια, αλλά το σύστημα Palomar χρησιμοποιεί ένα πολύ μεγαλύτερο κρύσταλλο κεφαλής σε σχέση με τα άλλα Laser. Το φως εξαπλώνεται εντονότερα σε μια μεγαλύτερη περιοχή του δέρματος και επιτρέπει την ταχύτερη και ευρύτερη κάλυψη του δέρματος με αποτέλεσμα ταχύτερη θεραπεία και βέβαια καλύτερο και γρηγορότερο τελικό αποτέλεσμα.

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορώ να κάνω θεραπεία;

Στις περισσότερες περιοχές, εκτός από αυτές που είναι ακριβώς γύρω από τα μάτια. Το πρόσωπο, ο λαιμός, το στήθος, τα χέρια, η πλάτη και τα πόδια αντιμετωπίζονται πολύ καλά.

Πώς είναι οι θεραπείες με το σύστημα Palomar;

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό θα μετακινεί πιέζοντας την κεφαλή πάνω στο δέρμα σας, η οποία θα εκπέμπει παλλόμενο φως διαρκώς. Κάθε παλμός θα στέλνει μια δέσμη φωτός στο δέρμα σας. Ένα φως που θα αναβοσβήνει, ένας ήχος και μια ήπια αίσθηση θερμότητας πάνω στο δέρμα σας θα σας κάνει να καταλαβαίνετε πότε η κεφαλή εκπέμπει τον παλμό του φωτός.

Τι πρέπει να περιμένω μετά τη θεραπεία;

  • Αμέσως μετά την θεραπεία, μπορεί να έχετε μια αίσθηση ήπιου ηλιακού εγκαύματος, πιθανόν συνοδευόμενο από ήπιο οίδημα. Αυτό συνήθως διαρκεί 2- 4 ώρες, και μπορεί αν  χρειαστεί να ανακουφίσετε την περιοχή με ενυδατική κρέμα, κρύο gel ή με παγοκύστες.
  • Κηλίδες από τον ήλιο/Φωτογήρανση: Οι κηλίδες αρχικά θα σκουρύνουν μετά την θεραπεία και δεν θα διακρίνονται καλά μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες.
  • Ερύθημα ( Rosacea ): Η τοπική έντονη ερυθρότητα του δέρματος ( μάγουλα, πρόσωπο ) θα φαίνεται περισσότερο αμέσως μετά την θεραπεία αλλά υποχωρεί αισθητά μια εβδομάδα μετά.
  • Αραχνοειδείς φλέβες ( ευρυαγγείες ): Είτε μπορεί να εξαφανιστούν αμέσως μετά από την θεραπεία ή μπορεί να φαίνονται πιο σκούρες και στη συνέχεια θα ξεθωριάσουν πλήρως ή εν μέρει εντός 10-14 ημερών.
  • Συνήθως, 3-4 συνεδρίες, θα είναι απαραίτητες για τη θεραπεία των κηλίδων από τον ήλιο, της ερυθρότητας και των ευρυαγγείων.

ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΛΜΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ PALOMAR

Ο γιατρός σας επέλεξε το σύστημα παλμικού φωτός Palomar, διότι προσφέρει τις πιο ποικίλες, αποτελεσματικές και καλά ανεκτές θεραπείες αισθητικής. Εκτός από τις θεραπείες που αναφέρθηκαν για φωτοαναζωγόνηση και ανάπλαση δέρματος, απομάκρυνση ευρυαγγείων και σημαδιών φωτογήρανσης ( πανάδες, κηλίδες, λεπτές ρυτίδες ), ακμής, αλλά και άλλων χρωματικών διαταραχών του δέρματος όπως η Rosacea ( ροδόχρους εμφάνιση του δέρματος ), το μέλασμα και το ποικιλόδερμα υπάρχουν θεραπείες και για την μόνιμη απομάκρυνση της τριχοφυΐας, καταπολέμηση της ακμής και σύσφιξη.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Δείτε τις μαρτυρίες

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΑ MEDIA

Δείτε περισσότερα

Είπαν για εμάς

Εγγραφειτε στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα πλαστικής και αισθητική χειρουργικής πρώτοι.